Cursos

Obediencia i pre-agility

Durant tot l´any es realitzan cursos d´obediència i pre-agility, dirigits a tot tipus de gossos i persones. L´objectiu del curs és :

 • Obtenir una obediencia básica per poder fer agility.
 • Millorar la conexió i relació amb el nostre gos.
 • Endirsar-se  al món de l ´agility.
 • Apendre a jugar amb ells.
 • Relacionar-se amb altres gossos.

nadine

El mètode de treball que fem servir al Club, es basa en el reforç positiu, ja sigui  joguina o premi de menjar, que se li ofereix al gos quan executa el que li estem demanant correctament. El joc i la complicitat entre l’amo i el seu gos es fonamental i mes encara per aconseguir en el futur uns bons gossos d’Agility. El Vallès Club Caní es fonamentalment un Club d’Agility i tots els aprenentatges que oferim, tenen com objectiu final la pràctica d’aquest esport de manera oficial o amateur. Tots els cursos tenen una durada de 3 mesos, dos dies a la setmana d’una hora aprox., si be es imprescindible que els equips (guia – gos) treballin fora d’hores de classe en horari lliure. Els cursos es realitzen dimarts i dijous de 20 h. a 21 h. a les instal-lacions del club. Si t’interessa, et convidem a que passis pel club dimarts o dijous entre les 19.30 i les 21 h. o et possis en contacte amb nosaltres mitjançan el formulari de contacte.   IMG_4190 IMG_4195

11 pensaments sobre “Cursos

 1. Bon dia,
  Tinc un bóxer de 10 mesos i m’interessaria fer un curs d’obediència. Em podríeu donar una mica més d’informació, també d’horaris i preus.
  Moltes gràcies.

 2. Bon dia, tenim un border collie adoptat creiem que te un parell d’anys. Estem treballant ordres basiques i comportament seguint pautes de l, associacio protectora de gossos i pensem que l, agility tambe ens pot ajudar en aquests sentit. Voldria saber durada dels cursos i preu. Moltes Gracies.

 3. La meva gossa ja va fer un curs d’agiliti i és obedient. però m’agradaria poguer seguir fent agility amb ella, adentrar-me en competicions o fer algun altre curs amb ella.
  Em podrieu dir quins altres cursos teniu, preus i horaris?

  Parlem d’una yokrshire – shit zhu de 4 anys, estatura petita

 4. Hola,

  Tenim un dobernan amb presa canari d’un any. Va fer un curs d’obediencia básica quan era cadell. Estem interessats en el curs pre-agility, pero per tema d’horari ens es bastant dificil assistir entre setmana.
  Feu cursos al cap de setmana?
  Quin preu tenen?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *